Resultaten voor soorten drukwerk

Druktechniek Wikipedia.
Er zijn vier klassieke druktechnieken naargelang de aard van het drukwerk waarbij het onderscheid wordt gemaakt naar de drukvorm waar de inkt op wordt aangebracht.: Hoogdruk of boekdruk bijvoorbeeld: flexodruk, houtsnede, houtgravure, linosnede en stempeltechniek. Vlakdruk of offset bijvoorbeeld: steendruk of lithografie als oervorm. Diepdruk bijvoorbeeld: etsen. Doordruk bijvoorbeeld: zeefdruk, stencilen. In het laatste kwart van de twintigste eeuw is het digitaal printen of drukken ontstaan.
seoconsultants
Drukkerij Leën, Hasselt Tel: 011223. Drukkerijen Algemeen goudengids.be.
Bij drukkerij Leen kan je terecht voor alle soorten drukwerk, van ontwerp tot afwerking. Het is een zeer gekende drukkerij. Mensen van Hasselt en omstreken zullen deze drukkerijk zeker kennen. Het drukwerk van bij ons op het werk komt al jaren van daar en ze zijn er zeer tevreden over.
seoconsultants
Offset Drukkerij Gazelle verzorgt uw drukwerk met oog voor detail en passie voor kleur.
Of het nu administratief drukwerk, flyers, folders, brochures of boeken zijn, wij garanderen dat ze binnen de afgesproken termijn geleverd worden. Ons uitgebreid machinepark stelt ons in staat om flexibel om te springen met uw orders. U bepaalt de leveringstermijn, wij organiseren de planning. De levering gebeurt door onze eigen diensten of in overleg met onze vaste partners. Kijk bij ons aanbod en maak kennis met de verschillende soorten drukwerken en technieken die wij aanbieden. Raadpleeg ons uitgebreid gamma kapvormen. Hier vindt u een handige brochure, met een overzicht van kapvormen die wij gratis aanbieden. Drukkerij Gazelle nv Mortselsesteenweg 58 2100 Deurne België.
seoconsultants
JDM We build your brand Uw full service reclamebureau.
la_icon_boxes_5fcb92faefb2d.la-sc-icon-boxes wrap-icon box-icon wrap-icon box-icon spancolorffffff.: WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OP. VRAAG HIER UW OFFERTE AAN. Verschillende KMOs en zelfstandigen zijn reeds trouwe klanten bij JDM, alsook internationale bedrijven. Bij JDM zijn we er trots op dat we eender welke klant kunnen laten. behoren tot ons cliënteel. Benieuwd naar wat we reeds realiseerden voor onze partners? Scroll zeker eens door onze projectrealisaties en wie weet schitter jij binnenkort ook op deze pagina! Grafisch ontwerp Concept ontwikkeling. Digitaal Offset drukwerk.
Print on demand voor uw drukwerk.
Print on demand service voor alle soorten documenten. We kunnen het Print on demand systeem gebruiken voor vrijwel alle soorten drukwerk. Boeken, manuals, catalogi, naslagwerken maar ook folders en visitekaartjes kunnen via printing on demand snel en kwalitatief gerealiseerd worden.
Drukwerk Antwerpen DRUK-RYPENS.
Drukkerij Van der Poorten drukt magazines en boeken.
In de drukkerij kunnen we ook aangeleverde pdf-bestanden heel eenvoudig converteren naar drukklare bestanden ook naar op iPad oproepbare bestanden. We beschikken over verschillende professionele offsetpersen voor alle soorten druk en veredelingsmogelijkheden, zoals.: plastificatie blinkend, mat of soft touch. Het volledige plaatje. Eenmaal uw drukwerk klaar is, zorgt de uitgebreide brochage afdeling van onze drukkerij voor een volledig afgewerkt eindproduct geniet of gelijmd, met een rechte rug en eventueel ook genaaid.
Computer carels.
Imprimerie Bruxelles Digitaal drukwerk Drukkerij Brussel Swing Tags Glue Labels.
Onze 4 pijlers. Via operationele samenwerking met andere drukkerijen kunnen wij u echt àlle formaten aanbieden. Roprint is dus uw partner voor alle soorten drukwerk. Op maat van onze klanten. Automatisatie en webtoepassingen bouwen wij graag uit op maat van onze klanten.
Drukkerij ELKA Tilburg voor al uw soorten drukwerk.
Aangepast aan de omgeving, net als een kameleon, en zo uniek als de strepen van een zebra. Drukkerij ELKA is een bedrijf dat al ruim 50 jaar in Tilburg als partner in grafische communicatie haar relaties in het MKB voorziet van drukwerk.
Advies Antilope De Bie Printing.
Om het drukwerk krasbestendig te maken, kan op beide soorten op de pers een dispersielak worden aangebracht. Vooral bij mat maco-papier en in ieder geval bij drukwerk met volvlakken, raden we aan dispersielak te voorzien. Drukwerk met dispersielak kan bovendien sneller worden versneden en afgewerkt.

Contacteer ons