Op zoek naar soorten drukwerk?

Druktechniek Wikipedia.
Er zijn vier klassieke druktechnieken naargelang de aard van het drukwerk waarbij het onderscheid wordt gemaakt naar de drukvorm waar de inkt op wordt aangebracht.: Hoogdruk of boekdruk bijvoorbeeld: flexodruk, houtsnede, houtgravure, linosnede en stempeltechniek. Vlakdruk of offset bijvoorbeeld: steendruk of lithografie als oervorm. Diepdruk bijvoorbeeld: etsen. Doordruk bijvoorbeeld: zeefdruk, stencilen. In het laatste kwart van de twintigste eeuw is het digitaal printen of drukken ontstaan.
Pardon Our Interruption.
You're' a power user moving through this website with super-human speed. You've' disabled cookies in your web browser. A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.
Wij drukken graag onze stempel op jouw drukwerk Drukkerij Gazelle.
Begeleiding van A tot Z. Gazelle is een middelgrote drukkerij in Deurne. Wij leveren kwalitatief drukwerk aan een scherpe en competitieve prijs. Onze Heidelbergpersen zorgen daarbij letterlijk voor de puntjes op de i. Onze service in direct mailing en levering en distributieopties zijn ongeëvenaard.
JDM We build your brand Uw full service reclamebureau.
VRAAG HIER UW OFFERTE AAN. Verschillende KMOs en zelfstandigen zijn reeds trouwe klanten bij JDM, alsook internationale bedrijven. Bij JDM zijn we er trots op dat we eender welke klant kunnen laten. behoren tot ons cliënteel. Benieuwd naar wat we reeds realiseerden voor onze partners? Scroll zeker eens door onze projectrealisaties en wie weet schitter jij binnenkort ook op deze pagina! Grafisch ontwerp Concept ontwikkeling. Digitaal Offset drukwerk.
Print on demand voor uw drukwerk.
Print on demand service voor alle soorten documenten. We kunnen het Print on demand systeem gebruiken voor vrijwel alle soorten drukwerk. Boeken, manuals, catalogi, naslagwerken maar ook folders en visitekaartjes kunnen via printing on demand snel en kwalitatief gerealiseerd worden.
Drukwerk Antwerpen DRUK-RYPENS.
Drukkerij Van der Poorten drukt magazines en boeken.
In de drukkerij kunnen we ook aangeleverde pdf-bestanden heel eenvoudig converteren naar drukklare bestanden ook naar op iPad oproepbare bestanden. We beschikken over verschillende professionele offsetpersen voor alle soorten druk en veredelingsmogelijkheden, zoals.: plastificatie blinkend, mat of soft touch. Het volledige plaatje. Eenmaal uw drukwerk klaar is, zorgt de uitgebreide brochage afdeling van onze drukkerij voor een volledig afgewerkt eindproduct geniet of gelijmd, met een rechte rug en eventueel ook genaaid.
Computer carels.
Imprimerie Bruxelles Digitaal drukwerk Drukkerij Brussel Swing Tags Glue Labels.
Onze 4 pijlers. Via operationele samenwerking met andere drukkerijen kunnen wij u echt àlle formaten aanbieden. Roprint is dus uw partner voor alle soorten drukwerk. Op maat van onze klanten. Automatisatie en webtoepassingen bouwen wij graag uit op maat van onze klanten.
Drukkerij ELKA Tilburg voor al uw soorten drukwerk.
Aangepast aan de omgeving, net als een kameleon, en zo uniek als de strepen van een zebra. Drukkerij ELKA is een bedrijf dat al ruim 50 jaar in Tilburg als partner in grafische communicatie haar relaties in het MKB voorziet van drukwerk.
Advies Antilope De Bie Printing.
Om het drukwerk krasbestendig te maken, kan op beide soorten op de pers een dispersielak worden aangebracht. Vooral bij mat maco-papier en in ieder geval bij drukwerk met volvlakken, raden we aan dispersielak te voorzien. Drukwerk met dispersielak kan bovendien sneller worden versneden en afgewerkt.

Contacteer ons