Resultaten voor formaat visitekaartje

Eetbare visitekaartjes bestellen? Cakeprint visitekaartformaat.
Piraten en Prinsessen. Stiften met eetbare inkt. Home 10 x visitekaart formaat gedrukt op een a4 vel. 55, x 8cm. 10 x visitekaart formaat gedrukt op een a4 vel. 55, x 8cm. Product beschrijving Ingrediënten Ouwel of Frosting? Beoordelingen Bekijk ook.
argenta
Fantastische visitekaartjes in Photoshop www.PrintConcept.nl.
Beschik je niet over dit programma, dan kun je ook aan de slag in Photoshop. In deze tutorial leer je hoe je je visitekaartje drukklaar maakt. Laten we, om goed te starten, een paar drukwerktermen onder de loep nemen. Ben je vertrouwd met afloop? Afloop op je drukwerk is kort gezegd de rand rondom je ontwerp tot waar je design of afbeelding moet doorlopen. Het is noodzakelijk afloop te voorzien. Zo vermijd je dat er bij het snijden van je drukwerk ofwel een deel van je ontwerp wordt weggesneden ofwel dat je een witte rand rondom je ontwerp hebt. Voor standaard drukwerk raden we bij PrintConcept.nl een afloop van 3mm aan. Lees hier meer over de juiste afloop voor je standaarddrukwerk. Groot formaat drukwerk heeft andere opmaakvereisten.
meterstand zonnepanelen doorgeven
Plastic-kunststof-PVC visitekaartjes 500 stuks 87 euro.
Kunststof-plastic kaarten worden steeds meer gebruikt als visitekaartje maar ook voor promotie, als klantenkaart, ledenpas, voordeelkaart, kortingskaart, etc. De kaarten zijn in diverse formaten en met verschillende opties te leveren, zoals hotprint/foliedruk in diverse kleuren, partiële glanslaag, nummering, schrijfvlak, etc.
ramen en deuren
Ontwerp visitekaartjes Gratis online tool voor het maken van visitekaartjes Crello.
Crello heeft een reeks uitstekende sjablonen samengesteld waarmee zelfs de meest veeleisende gebruikers uit de voeten kunnen. Zij zijn ingedeeld op onderwerp, dus het is heel eenvoudig om geschikte visitekaartjessjablonen te vinden. Het grote voordeel is dat ze vooraf ingestelde groottes hebben, die perfect geschikt zijn voor het formaat van een visitekaartje.
mazouttank
Visitekaartje maken en laten drukken DWCblog.
Het formaat van een visitekaartje is vergelijkbaar met het creditcardformaat. Dit omdat het in je portefeuille of contactenmap moet passen. Kies je dus voor een opvallend formaat, wat soms verfrissend kan zijn, houd er dan wel rekening mee dat het wellicht niet in de portemonnee past.
aankomsten zaventem luchthaven vandaag
Visitekaartjes.
Vanaf een gelijktijdige bestelling van 3 verschillende naamkaartjes op hetzelfde formaat en papier krijg je een korting van 20% op alle naamkaartjes. Vanaf een gelijktijdige bestelling van 5 verschillende naamkaartjes op hetzelfde formaat en papier krijg je een korting van 30% op alle naamkaartjes.
Druk King De koning van de print.
Druk King biedt je een royaal aanbod aan mogelijkheden: een enkelzijdig of dubbelzijdig visitekaartje, mat of glanzend, gelamineerd, geplooid Het kan allemaal. Wil je graag de mogelijkheden van gedrukte visitekaartjes overlopen? Maak gerust een afspraak, want de klant is bij ons écht koning. Aluminium visitekaartje 86 x 54 mm.
Cacheren 2 of 3 laags op formaat Visitekaartje 85 x 55 mm of kleiner De kaarten drukkerij.
Veel gestelde vragen. Home Folders en Flyers drukken Folders gevouwen drukken Folders A6 105 x 148 mm Cacheren 2 of 3 laags op formaat Visitekaartje 85 x 55 mm of kleiner. Kies extra afwerking. Foliedrukken, stansen, boren, perforeren, rondhoeken etc.
Zelf visitekaartjes maken in Publisher Publisher.
Opmerking: Als u de specifieke fabrikant of het specifieke product niet kunt vinden, meet u nauwkeurig het formaat van het visitekaartje waarop u wilt afdrukken alleen het deel van het kaartje waarop wordt afgedrukt. Klik op Aangepast paginaformaat en typ de afmetingen van het visitekaartje in het dialoogvenster Aangepast paginaformaat.
Leuke vormen visitekaartjes Reclameland.
Een standaard visitekaartje heeft de vorm van een rechthoek met een formaat van 55, x 85, cm. Wil je echt opvallen? Dan kun je ervoor kiezen om af te wijken van de standaard, bijvoorbeeld door een vierkant of rond visitekaartje te bestellen.
Visitekaartjes.
Ander product kiezen. 073 202 0974. op werkdagen tusen 0830: en 1700.: 85x55 dubbel staand. 85x55 dubbel liggend. Voorbeeld gekozen product en formaat. Binnenwerk In het geval van een kleurenafdruk krijgt u het beste resultaat met een silk gecoat papier.

Contacteer ons