Zoeken naar formaat visitekaartje

Leuke vormen visitekaartjes Reclameland.
Een standaard visitekaartje heeft de vorm van een rechthoek met een formaat van 55, x 85, cm. Wil je echt opvallen? Dan kun je ervoor kiezen om af te wijken van de standaard, bijvoorbeeld door een vierkant of rond visitekaartje te bestellen.
lening
Eetbare visitekaartjes bestellen? Cakeprint visitekaartformaat.
Piraten en Prinsessen. Stiften met eetbare inkt. Home 10 x visitekaart formaat gedrukt op een a4 vel. 55, x 8cm. 10 x visitekaart formaat gedrukt op een a4 vel. 55, x 8cm. Product beschrijving Ingrediënten Ouwel of Frosting? Beoordelingen Bekijk ook.
disney dekbedovertrek 240x220
afmetingen visitekaartje.
In Nederland is het standaard formaat van een visitekaartje 85 bij 55 cm, bijna hetzelfde als het formaat van een creditcard, die standaard 8560, bij 5398, is. In andere landen zijn de afmetingen van een visitekaartje anders en wijkt de standaard maat van een visitekaartje dus af.
bedrijfsfilm
Plastic-kunststof-PVC visitekaartjes 500 stuks 87 euro.
Kunststof-plastic kaarten worden steeds meer gebruikt als visitekaartje maar ook voor promotie, als klantenkaart, ledenpas, voordeelkaart, kortingskaart, etc. De kaarten zijn in diverse formaten en met verschillende opties te leveren, zoals hotprint/foliedruk in diverse kleuren, partiële glanslaag, nummering, schrijfvlak, etc.
specialist
Vierkante visitekaartjes voordelig online Pixartprinting.
De template is een bestand dat u helpt de afbeelding te creëren en aan te passen aan het formaat van het gekozen product. Het moet geopend en bewerkt worden met grafische software, het liefst één die voor vectoren geschikt is.
Dakwerken Boom
Visitekaartje maken en laten drukken DWCblog.
Het formaat van een visitekaartje is vergelijkbaar met het creditcardformaat. Dit omdat het in je portefeuille of contactenmap moet passen. Kies je dus voor een opvallend formaat, wat soms verfrissend kan zijn, houd er dan wel rekening mee dat het wellicht niet in de portemonnee past.
binnendeur
Visitekaartjes bestellen PrintConcepts.
Online visitekaartjes bestellen in enkele stappen. U kiest het gewenste formaat visitekaartje, afwijkend van het standaard formaat visitekaartje zoals 55x85 mm, heeft u ook de keuze om een ander formaat visitekaartje te bestellen. Ook zijn er bij PrintConcepts gevouwen visitekaartjes online verkrijgbaar!
Huwelijksfotograaf
Druk King De koning van de print.
Samen met Druk King kies je voor professionele visitekaartjes. Druk King biedt je een royaal aanbod aan mogelijkheden: een enkelzijdig of dubbelzijdig visitekaartje, mat of glanzend, gelamineerd, geplooid Het kan allemaal. Wil je graag de mogelijkheden van gedrukte visitekaartjes overlopen?
saneren
Visitekaartje Bekijk hier het visitekaartje formaat Welkformaat.nl.
Er zijn wel visitekaartjes die je kunt openklappen; op deze manier heb je een dubbel zo groot oppervlak om al je informatie op kwijt te kunnen. Vaak worden dit soort visitekaartje gebruikt bij tandartspraktijken, om afspraken op te kunnen noteren. Bekijk hier visitekaartjes met afspraakruimte. De afmeting van het standaard formaat visitekaartje is: 88x55mm.
Daikin airco
Ontwerp visitekaartjes Gratis online tool voor het maken van visitekaartjes Crello.
Crello heeft een reeks uitstekende sjablonen samengesteld waarmee zelfs de meest veeleisende gebruikers uit de voeten kunnen. Zij zijn ingedeeld op onderwerp, dus het is heel eenvoudig om geschikte visitekaartjessjablonen te vinden. Het grote voordeel is dat ze vooraf ingestelde groottes hebben, die perfect geschikt zijn voor het formaat van een visitekaartje.
Cacheren 2 of 3 laags op formaat Visitekaartje 85 x 55 mm of kleiner De kaarten drukkerij.
Veel gestelde vragen. Home Folders en Flyers drukken Folders gevouwen drukken Folders A6 105 x 148 mm Cacheren 2 of 3 laags op formaat Visitekaartje 85 x 55 mm of kleiner. Kies extra afwerking. Foliedrukken, stansen, boren, perforeren, rondhoeken etc.

Contacteer ons