Resultaten voor formaat visitekaartje

visitekaartjes bestellen.
Het visitekaartje wordt gedrukt op het standaard 55 x 85 mm formaat en kan 1 of 2 zijdig in full color gedrukt worden. U kunt bij lage oplages kiezen tussen het digitaal printen van uw visitekaartje of het offset drukken.
lening simuleren
Visitekaartjes Print Service Tilburg.
Print direct online. Wilt u visitekaartjes voor uw bedrijf? Heeft u binnenkort een expositie of beurs waar u uw werk of uzelf professioneel wilt promoten? De Lowie Kopie DTP Service ontwerpt visitekaartjes voor alle doeleinden! Een eigen ontwerp aanleveren is natuurlijk geen probleem.
opstijgend vocht
Welk visitekaartje is geschikt voor Jouw Stijl? Ontwerpstudio Zuiver.
Welk materiaal moet je kiezen en wat voor keuzes heb je eigenlijk allemaal? Welk formaat visitekaartje is geschikt voor mij? De eerste vraag die je jezelf moet stellen: welk formaat visitekaartje wil ik hebben? De standaard maat voor visitekaartjes is 85 x 55 mm.
iss
Wat is het formaat van een visitekaartje? Dikke Huisstijl.
Maar hoe groot is een gangbaar formaat van een visitekaartje nu eigenlijk? Wat is het formaat van een visitekaartje? Formaat visitekaartje is per land verschillend. Je zou denken dat het formaat van een visitekaartje overal ter wereld gelijk is, maar niets is minder waar.
hergroeperen kredieten
Visitekaartjes snel service Printshop Easy Repro.
Ontwerp uw visitekaartje met uw eigen logo en contactgegevens. Bovendien is uw eigen visitekaartje goed voor uw naamsbekendheid, herkenbaarheid en contactgegevens. Standaard formaat visitekaartje: 55 x 85 mm. Ander formaat visitekaartje: 50 x 90 mm. Full colour, enkelzijdig of dubbelzijdig.
Afmetingen visitekaartje? Vind hier de formaten. Faktor50.nl.
U bent hier: Home / Voordelig zakelijk drukwerk / Visitekaartjes drukken / Afmeting visitekaartje. Visitekaartjes treffen we in alle vormen en maten. In de meeste gevallen zijn het enkele kaartjes, maar ook dubbele visitekaartjes komen we veel tegen. De meest voorkomende maat is 55mm bij 85mm. Heb je een dubbelgevouwen kaartje, dan krijg je dus 110mm bij 85mm dubbel staand of uiteraard 55mm bij 170mm dubbel liggend. Heb je een afwijkend formaat.
Afmeting visitekaartje Photoshop? Grafisch Forum.
Micron 05/06/2006 2051.: Ik kom misschien met een vraag die voor veel mensen niet intresseerd, maar voor de Photoshoppers die er misschien ervaring mee hebben, ik zou graag de afmeting willen weten in pixels, mm, cm etc. van een visitekaartje soort bankpas formaat.
Het visitekaartje: uw professioneel paspoort.
Het visitekaartje: uw professioneel paspoort. Het visitekaartje: uw professioneel paspoort. Gebruik steeds een standaard formaat van 85 x 55 mm. Het is verleidelijk om een afwijkend formaat te kiezen en op deze manier op te vallen, maar doe het niet!
Visitekaartjes zelf maken en bedrukken Avery.
Dan biedt Avery u de uitkomst: visitekaartjes voor laser en/of inkjetprinters met diverse grammages, die u met de gratis software van Avery zelf kunt ontwerpen en afdrukken, naar uw eigen wens, enkel of dubbelzijdig, met uw logo, foto of slogan.
Visitekaartje Wikipedia.
Ook was het een tijd hip om je visitekaartje als cd-rom uit te delen, met daarop bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie. Deze cd-rom was in het formaat van een cd-single en er zijn zelfs rechthoekige exemplaren gemaakt die nauwelijks groter waren dan een normaal visitekaartje.
Ontwerpregels visitekaartjes Vistaprint.
Voordat je ervoor gaat zitten om je visitekaartje te ontwerpen is het belangrijk om te weten welk formaat en welke oriƫntatie je kaartje zal hebben. Dit heeft niet alleen invloed op de tekstgrootte en hoeveelheid informatie die je kwijt kunt, maar geeft ook een indicatie of je conventioneel bent of juist tegen de gevestigde orde in gaat.

Contacteer ons