Resultaten voor kaarten laten drukken

kaarten drukken - bedrukte CD-recordable zonder duplicatie.
Digitaaldruk en offsetdruk zijn uitermate geschikt voor afbeeldingen in full colour, volle gekleurde vlakken raden wij niet aan met digitaaldruk en offsetdruk, hiervoor bieden wij zeefdruk aan. Zeefdruk is weer niet erg geschikt voor full colour bedrukking of rasterwaarden bijvoorbeeld 50% zwart, en met zeefdruk is het mogelijk om PMS kleuren en metallic kleuren te drukken.
Onze werkwijze Kaartjes en Co Originele geboortekaartjes, accessoires en gepersonaliseerde giveaways.
Je kan de kaarten ook laten bedrukken door een drukkerij/printshop in je buurt. De kaarten zijn gedrukt op 250gr BioTop papier, wat de meeste printers perfect aankunnen. Hoe en waar worden de geboortekaartjes gedrukt? Als je de bedrukking bestelt via de website worden de geboortekaartjes gedrukt door onze partner Suikerdraakje in Roosdaal. De opmaak, bedrukking en verzending gebeurt door hen. Accessoires worden door Kaartjes en Co verzorgd. Indien je bestelt via onze verkooppunten zijn ze zelf drukkerij of werken ze samen met een drukker uit de buurt. Informeer ter plaatse over mogelijkheden en voorwaarden voor de afwerking. Hoe verloopt de betaling bij levering? Indien je kiest voor deze betaalwijze, betaal je je bestelling cash bij ontvangst aan de koerier/postbode. Het is dus belangrijk dat er iemand aanwezig is op het leveringsadres. Het is ook mogelijk een postpunt of automaat als leveradres te kiezen. Wat als de baby in het weekend geboren wordt? In het weekend drukken we niet.
kaarten maken
Goedkoop kaarten drukken Drukhetnu.nl.
Goedkoop wenskaarten drukken snel in huis Drukhetnu.nl. Goedkoop Trouwkaarten Drukken. Wenskaarten, gelegenheidskaarten en ansichtkaarten drukken. Wij drukken jouw ansichtkaarten in onze eigen drukkerij en leveren daarom jouw kaarten razend-snel en goedkoop. Voor het aanleveren van de bestanden bekijk je de aanleverspecificaties.
hemd laten bedrukken
Studio Esteban is een design letterpress studio Studio Esteban.
Door zijn voelbaar reliëf hadden we als grafisch vormgever al een voorliefde voor letterpress. Toen we in 2010 een kleine typo drukkerij konden overnemen vielen de puzzelstukken mooi samen en konden we starten met onze eigen kaarten te drukken. Bij aanvang drukten we vooral onze eigen ontwerpen.
zonnebril laten bedrukken
FAQ Fin en Stip.
Als je de kaarten met echte goudfolie, letterpress of andere bijzondere druktechnieken wil laten drukken, informeer dan even via mail naar de mogelijkheden en prijzen. Ook kun je het ontwerp als digitaal bestand aankopen bij Fin en Stip, en aan je drukker vragen om het af te werken.
Kleding laten bedrukken
Drukkerij De Schacht Brugge Familiaal drukwerk Visitekaartjes, geboortekaartjes en communiekaartjes Trouwkaarten, huwelijksuitnodigingen, jubileum uitnodigingen Wenskaarten en menus Kopieservice en in
Leg het ons voor en wij layouten dit tot een mooie en heel persoonlijke uitnodiging of kaart en drukken deze nauwgezet in de gewenste oplage. Drukkerij De Schacht biedt eveneens een vlotte kopieservice met mogelijkheid tot het inbinden van documenten. U kan de bestanden altijd doormailen met een vermelding van de oplage, kleur of zwart/wit, en het gewenste formaat. Van zodra de afdrukken klaar zijn, sturen we een mailtje dat u deze kan afhalen. Studenten kunnen voor het kopiëren en inbinden van hun thesis of eindwerk bij ons aankloppen zonder afspraak. Wij laten niemand aan onze computer zitten, een document afhalen vanuit uw mailbox gaat niet.
baby kaartjes
Drukkerij EV Zonen geboortekaarten trouwkaarten drukwerk uitnodiging communie jubileum leuven louvain herent geboorte doopsuiker zwangerschap huwelijk gelegenheid geboortekaartjes naamkaartjes adreska
We maken dan vrijblijvend een prijsofferte. Het is eveneens mogelijk om uw zelfgemaakt ontwerp door ons laten drukken. Het ontwerp mag in origineel bestand aangeleverd worden met gebruikte afbeeldingen en lettertypes ofwel in pdf volgens onze aanleverspecificaties. Hoe gaat het in zijn werk? Wij raden u aan de bestelling van uw kaartjes minstens een maand voor de geboorte of 10 weken voor het huwelijk te plaatsen. Omslagen, doosjes, labels, enz. kunnen op voorhand afgehaald worden. U kan de tekst, lettertype en kleur ter plaatse kiezen, binnen de week krijg je een eerste proef. Verwittigen bij geboorte kan via telefoon of mail om de laatste gegevens zoals naam, datum, gewicht, uur, lengte, kamernummer door te geven. U kan meestal de kaartjes dezelfde dag nog komen halen, anders de voormiddag erop. Hiervoor verwijzen we u naar onze openingsuren. Graag bieden wij onze service aan wat betreft het plakken, strikken of ineensteken van het kaartje. Ook voor het drukken van uw briefhoofden, omslagen, naamkaarten, bestelbons en andere kan u bij ons terecht. Nog meer mogelijkheden! Kaarten tot 900 gr met optie van gekleurde tussenvellen.
foto afdrukken
Kaarten drukken eigen ontwerp.
Kaarten drukken met een eigen ontwerp was nog nooit zo makkelijk en voordelig. Kaartjes laten drukken met eigen ontwerp. Bij Drukkerij123 kunt u diverse kaarten laten drukken met daarop uw eigen ontwerp. Heeft u bijvoorbeeld zelf visitekaartjes ontworpen, dan drukken wij deze graag voor u.
Zelf wenskaarten maken
Kaartjes in vorm Maxevent.
Om de prijs te weten, selecteer je gewoon het formaat waarbinnen jouw speciale vorm het beste past. Wij drukken je kaarten dan op dat formaat en gaan daarna de speciale vorm uit dat formaat laseren. Raadpleeg zeker onze tips-pagina waar uitgelegd wordt hoe je ons het ontwerp moet aanleveren.
Uitnodigingen maken en online bestellen Tadaaz.
Qua afwerking stellen we je ook zeker niet teleur. Folie op een ambachtelijke manier op je kaartje gezet, kaarten in allerlei vormen, gepreegde motiefjes, kaarten in allerlei 3D vormen De sky is the limit voor onze ontwerpsters en afwerkers. Alles past samen: kaartjes, bedankjes, decoratie.
Foto Dubbelzijdige Wenskaarten FOTO.com Belgïe.
Dubbelzijdige wenskaarten Traditionele kaarten vanaf 1110., Dubbelzijdige wenskaarten Traditionele kaarten vanaf 1110., Dubbelzijdige wenskaarten Vierkante wenskaarten vanaf 1110., Dubbelzijdige wenskaarten Vierkante wenskaarten vanaf 1110., Enkelzijdige wenskaarten Traditionele kaarten vanaf 780., Enkelzijdige wenskaarten Traditionele kaarten vanaf 780., Enkelzijdige wenskaarten Vierkante wenskaarten vanaf 810.,
PVC kaartjes online bestellen Snel Goedkoop!
Ga je op prospectie, organiseer je een seminarie val extra hard op met je deluxe visitekaarjtes? Wij drukken de visitekaartjes dubbelzijdig, full color, in creditcard formaat en gedrukt op PVC. Door de gratis verzending blijven onze visitekaartjes goedkoop. De kostprijs wordt gedrukt door ons online systeem! Onze PVC kaartjes zijn gemakkelijk te bestellen. Op onze website vind je de template terug hoe je de kaartjes moet ontwerpen. Je kan met InDesign of photshop je plastic visitekaartjes ontwerpen met de bedrukking die je zelf wilt. Daarna kan je via onze besteltool kiezen welke kaartjes je nodig hebt. Een PVC pasje laten maken hoeft niet veel te kosten.

Contacteer ons