Op zoek naar drukwerk in de marge?

Drukwerk in de Marge @DidM_Nieuws Twitter.
@ DidM_Nieuws niet meer negeren @ DidM_Nieuws negeren Volgen @ DidM_Nieuws volgen Volg je nu Je volgt @ DidM_Nieuws Ontvolgen @ DidM_Nieuws ontvolgen Geblokkeerd @ DidM_Nieuws geblokkeerd Deblokkeren @ DidM_Nieuws deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ DidM_Nieuws in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ DidM_Nieuws annuleren. Drukwerk in de Marge.
glazenwasser
40 jaar Drukwerk in de Marge Tentoonstelling Museum Meermanno Den Haag WhichMuseum.
Dit jaar bestaat de Stichting Drukwerk in de Marge 40 jaar. In die veertig jaar werden rond een verjaardag, jubileum of afscheid door wisselende groepen drukkers gezamenlijke projecten uitgevoerd. Ook initieerden de Stichting of individuele drukkers projecten rond een thema of tekst.
persoonlijke lening
Drukwerk in de Marge a common reader.
Deze leuke gewoonte is een onderdeel van het lidmaatschap van de Stichting Drukwerk in de Marge. Deze vereniging zet zich al jaren in voor de bevordering van het grafisch erfgoed, ze stimuleert de productie van bibliofiele boeken door drukkers in de marge, wat de Engelsen Private Presses noemen.
lening herzien
Jubileum Drukwerk in de Marge Koninklijke Bibliotheek.
Jubileum Drukwerk in de Marge. Jubileum Drukwerk in de Marge. Jubileum Drukwerk in de Marge. 3 september 2015 Paul van Capelleveen Boekkunst en geïllustreerde boeken. Thuisdrukkers, plezierdrukkers, margedrukkers, amateurdrukkers sinds meer dan honderd jaar beleven mensen plezier aan het zelf op een drukpers maken van boekjes zonder commerciële doeleinden.
chiptuning
Bulletin 18: Stichting Drukwerk in de Marge. Boekhandel en Antiquariaat De Roo.
Home / Tweedehands / Algemeen Bulletin 18: Stichting Drukwerk in de Marge. KRIMPEN, HUIB VAN ED ET AL. Jaar van uitgave. amsterdam, Stichting Drukwerk in de Marge. In winkelmand Vraag over dit product? Toevoegen aan verlanglijstje Het product is toegevoegd aan uw verlanglijst!
Frontpage Drukwerk in de Marge.
Drukkers die zijn aangesloten bij Drukwerk in de Marge. Drukwerk in de Marge. Drukwerk in de Marge is een stichting die mensen verenigt die bezig zijn met drukken, in boekdruk of anderszins, of daar belangstelling voor hebben. Iedereen kan berichten plaatsen op de site.
Stichting Drukwerk in de Marge heeft nieuwe website.
boekendingen 12 april 2014 drukken, Organisatie. Drukwerk in de Marge is een stichting die mensen verenigt die bezig zijn met drukken, in boekdruk of anderszins, of daar belangstelling voor hebben. De Stichting Drukwerk in de Marge werd in 1975 opgericht door drukkers en uitgevers die vooral gemeen hebben dat zij het oude ambacht in ere willen houden.
Stichting Drukwerk in de Marge Wikipedia.
Pastei hoerenjong: 30 drukkers in de marge / samenstelling: Ronald Rijkse, Middelburg, 1995. 10 jaar Stichting Drukwerk in de marge: toelichting bij de tentoonstellingen in het Rijksmuseum Meermanno-Westreenianum/Museum van het Boek en de Koninklijke Bibliotheek / voorwoord: Clemens de Wolf et al.;
Drukwerk in de marge.
meer van de bieb. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Drukwerk in de marge. Stichting Drukwerk in de Marge, Francoise Vogelenzang. drukkerij, Varia, Essays, Tekstuitgaven Taal. Veertig plus Uitgever. De VogelboomPers, Haarlem Verschenen. 3 ongenummerde pagina's, 26 cm Aantekening.
Stichting Drukwerk in de Marge A.L. Snijders. Cokes en incunabelen 1387-1499 Varia Zwiggelaar Auctions.
Snijders schreef de tekst op verzoek van Drukwerk in de Marge, het resultaat werd op de Boekkunstbeurs in de Pieterskerk in Leiden in 2011 aan bezoekers aangeboden. Ontvangers konden vervolgens bij een margedrukker één omslag gedrukt in een oplage van 100 à 150 exemplaren uitzoeken.
Boekwinkeltjes.nl Bulletin Stichting Drukwerk in de Marge, 23/24: Hollandse ho.
Drukwerk in de Marge Bulletin Stichting Drukwerk in de Marge., Schrijver: Drukwerk in de Marge. Titel: Bulletin Stichting Drukwerk in de Marge, 23/24: Hollandse hoogte. Uitgever: Amsterdam, St. Drukwerk in de Marge, zomer 1997. Bijzonderheden: 30 cm, 75, 1 pp.

Contacteer ons