Meer resultaten voor digitaal drukken

Zonnebrillen bedrukken met logo Zintuig.
Door de verschillende vormen van de tampon kan er op veel verschillende vormen worden bedrukt. Het is mogelijk om 1 of meerdere kleuren te bedrukken. Er bestaan tampondrukmachines die meerdere kleuren kunnen bedrukken, hierdoor is het mogelijk om uw bedrijfslogo in meerdere kleuren te laten drukken.
drukken
Digitaal drukken University Press.
Alle mogelijkheden van digitaal drukken. Digitaal drukken is ons vak. We hebben niet alleen 20 jaar expertise in opgebouwd, we volgen bovendien alle innovaties op de voet en investeren voortdurend in nieuwe technologie. Onze digitale drukpersen kunnen alles aan. Zowel twee als driedimensionaal. meer
cd drukken
Nieuwe opleidingsmodules digitaal" drukken" voor werknemers Grafisch Nieuws Grafisch Nieuws.
Cevora pakt dit najaar opnieuw uit met 2 opleidingsmodules van twee lesdagen rond digitaal drukken. Docent Bruno Serrano, RD Symeta en consultant graphic digital printing solutions, is uw gids doorheen het hele digitale productieproces. In module 1 verdiept u zich in de preproductie, de workflow en productieprocessen bij digitaal drukken.
karton drukken
Digitale druk Antilope De Bie Printing.
De Kodak Nexpress SX kan 85 % van alle Pantonekleuren digitaal drukken binnen de Delta-E waarden die Pantone opgeeft. Kortom, de Kodak Nexpress SX is zonder meer dé beste digitale drukpers die momenteel op de markt is! Een greep uit ons portfolio.
fotoboek laten drukken
Digitaal drukken Druk De Hauwere Print.
Ook de afwerking gebeurt binnenshuis. Drukken en het mileu gaan hand in hand. Interessante producten per sector. De DTP-afdeling kan uw ontwerp maken. Ook de afwerking gebeurt binnenshuis. Per gewenst aantal in dozen, op palet. Uw mailing reeds onder omslag of folie? Onberispelijke en snelle levering aan huis! Bekijk onze openstaande vacatures. Blijf op de hoogte van onze activiteiten! bel ons via 052 220 313. Digitaal drukwerk is de ideale oplossing voor een kleine oplage en voor groot formaat printen.
trouwkaarten laten drukken
Digitaal drukken Hogeschool Gent.
U wil uw dessin drukken op textiel voor het maken van een prototype, maar u beschikt niet over voldoende achtergrondkennis en heeft u geen aangepaste infrastructuur? De kerngroep Textiel en Confectie van de Vakgroep Mode, Textiel en Houttechnologie kan u adviseren omtrent de nodige voorbehandelingen en de te gebruiken inkten bij de verschillende textielmaterialen. Verschillende soorten druktechnieken zijn mogelijk, gaande van transferdruk tot directe druk op het textiel. Voor de directe druk op textiel kan gebruik gemaakt worden van pigmentinkten, disperse inkten, zure inkten, solvent inkten en UV inkten. Ook beschikt de vakgroep over een ChromoJet voor het digitaal bedrukken van kleine tapijtjes.
banners drukken
Offset drukken of digitaal drukken: wat is het verschil? Printdeal.be.
Drukwerk met een hoge oplage zoals flyers, folders en posters. Drukwerk in PMS-kleuren. Kies digitaal drukken voor.: Opdrachten met een kleine oplage, zoals visitekaartjes of with compliments cards. Drukwerk dat haast heeft, zoals belangrijke brochures of tickets/entreekaarten. Drukwerk dat gepersonaliseerd moet te worden, zoals enveloppen of ansichtkaarten.
persoonlijke leningen
Digitaal, kleine tot grote oplages, met digitaal drukken is alles mogelijk!
Op welk materiaal wens je te drukken? Maak je keuze uit meer dan 100 materialen; van flexibele dragers als papier of golfkarton tot harde dragers als aluminium, forex of zelfs hout. Bovendien laat digitaal drukwerk je toe om je project helemaal te personaliseren.
dakwerker
Digitaal drukwerk.
Onze digitale drukpersen zorgen ervoor dat we drukwerk vanaf 1 exemplaar kunnen afdrukken op papiersoorten van 80g tot 350g. Omdat we weten dat elke minuut telt voor onze klanten, werken we op super sneltempo af. 85% van ons drukwerk wordt afgewerkt binnen de 3 werkdagen. Digitaal zwart/wit drukwerk in grote oplages, met oneindig veel afwerkmogelijkheden.
schoorsteenveger
PeterPrint.be 100% Digitaal drukken.
Vergeten om drukwerk te bestellen van de beurs van morgen. Je hebt genummerde entreekaarten nodig. Te weinig uitnodigingen laten drukken voor een congres. Nog 1 beursdag te gaan en je staat zonder flyers. Onverwachts bezoek van een belangrijke klant. 6 perfecte handouts voor je presentatie laten drukken in plaats van zelf printen.
gyproc
DIGITAAL DRUKKEN XPO.
Digitale bestanden kan u aanleveren via e-mail tot 15MB. Voor zwaardere bestanden via ftp-transfer sites zoals WeTransfer tot 2 GB. U kan uiteraard ook langskomen met uw bestanden op een digitale drager. Logos geven het beste resultaat wanneer ze vectorieel worden aangeleverd.
metaal
KBA Digitaal drukken WIFAC totaalaanbieder in de Grafimedia.
Wat doet Wifac Drukken KBA Digitaal drukken. KBA Digitaal drukken. Digitaal drukken is een ideale keuze voor die bedrijven die de flexibiliteit nodig hebben om kleinere aantallen afdrukken toch in offsetkwaliteit op een groot assortiment van substraten te kunnen produceren.
accountant vacature

Contacteer ons