Resultaten voor digitaal drukken

Digitaal drukken University Press.
Alle mogelijkheden van digitaal drukken. Digitaal drukken is ons vak. We hebben niet alleen 20 jaar expertise in opgebouwd, we volgen bovendien alle innovaties op de voet en investeren voortdurend in nieuwe technologie. Onze digitale drukpersen kunnen alles aan. Zowel twee als driedimensionaal.
digitaal drukken
DIGITAAL DRUKKEN XPO.
De mogelijkheid uw eigen papier te bedrukken blijft, maar dit onder voorbehoud. HOE DE BESTANDEN AANLEVEREN. Lever uw opmaak steeds aan in PDF om verkeerde afdrukken te vermijden. Digitale bestanden kan u aanleveren via e-mail tot 15MB. Voor zwaardere bestanden via ftp-transfer sites zoals WeTransfer tot 2 GB.
kaarten drukken
Offset drukken of digitaal drukken: wat is het verschil? Printdeal.be.
Bij het drukken van je huisstijl, wordt je order vaak met één van de twee bovenstaande technieken gedrukt. Bij een order van bijvoorbeeld 100 visitekaartjes en 500 vel briefpapier, adviseren wij de visitekaartjes digitaal te drukken en het briefpapier in offset.
tweedehands luxe horloges
Digitaal drukken Hogeschool Gent.
U wil uw dessin drukken op textiel voor het maken van een prototype, maar u beschikt niet over voldoende achtergrondkennis en heeft u geen aangepaste infrastructuur? De kerngroep Textiel en Confectie van de Vakgroep Mode, Textiel en Houttechnologie kan u adviseren omtrent de nodige voorbehandelingen en de te gebruiken inkten bij de verschillende textielmaterialen. Verschillende soorten druktechnieken zijn mogelijk, gaande van transferdruk tot directe druk op het textiel. Voor de directe druk op textiel kan gebruik gemaakt worden van pigmentinkten, disperse inkten, zure inkten, solvent inkten en UV inkten. Ook beschikt de vakgroep over een ChromoJet voor het digitaal bedrukken van kleine tapijtjes.
Digitaal drukken Drukkerij Pietermans.
Digitaal printen is niet meer weg te denken. We kunnen in zeer kleine oplages drukken en gepersonaliseerd drukwerk, printing on demand en andere vormen van variabele dataprinting verzorgen. Wist u dat gepersonaliseerd drukwerk tot wel 20% meer respons oplevert dan niet gepersonaliseerd drukwerk?
Digitaal Drukken.
OVER DIGITAAL DRUKKEN. Bij digitaal drukken wordt de te drukken file rechtstreeks van de computer naar de pers gestuurd. De voorbereidingsstappen die bij traditionele druktechnieken nodig zijn zoals het maken van platen bij offset of zeven bij zeefdruk vallen daarbij weg.
Druktechniek Wikipedia.
De term digitaal drukken wordt vaak gebruikt voor twee zeer verschillende technieken; het digitaal printen, bijv. met inkjetprinters, en het drukken op een drukpers waarbij de drukplaten direct digitaal op de pers worden vervaardigd. Een belangrijk voordeel van digitaal printen boven conventioneel drukken is de mogelijkheid om per pagina variabele data toe te voegen.
Het verschil tussen digitaal drukken en offset drukken maak de juiste keuze ASQ.
Wat doen we. Het verschil tussen digitaal drukken en offset drukken maak de juiste keuze. Het verschil tussen digitaal d. Het verschil tussen digitaal drukken en offset drukken maak de juiste keuze. By: Jan Proesmans Aan: april 19, 2017 In: ASQ, Printing Comments: 0.
Het verschil tussen digitaal en offset drukwerk.
Wat is digitaal drukwerk? Bij digitaal drukwerk produceren we jouw drukwerk op professionele HP Indigo printers, direct na je bestelling. Digitaal drukwerk is bij kleinere oplages goedkoper dan offset drukwerk de traditionele manier van drukken, en duurder bij grotere oplages.
servibox: Digitaal drukken.
Digitaal drukken heeft 3 voorname eigenschappen.: De bedrukking gebeurd rechtstreeks en continu vanuit de drukbestanden en zonder onderbreking van de digitale flow. Het beeld wordt bedrukt zonder het gebruik van hulpmiddelen bij de bedrukkingoverdracht. Het beeld kan gewijzigd worden bij iedere drukdoorgang waardoor tekst en beeld individueel.
Gepersonaliseerd digitaal drukken Goekint Graphics Drukkerij.
het verstrekken van informatie en advies aan klanten over milieuvriendelijke manieren van produceren. Gepersonaliseerd digitaal drukken. Goekint Graphics kan u vanaf nu ook digitaal drukwerk aanbieden. Geen gewoon digitaal drukwerk, maar sterk gepersonaliseerd drukwerk. Wenst u de naam van uw klant mooi in het zand geschreven of één van uw medewerkers die een persoonlijke tekst op een bordje vast houdt?

Contacteer ons