Resultaten voor duurzaam drukwerk


Voor duurzaam bosbeheer worden in Nederland 2 keurmerken vooral gebruikt het FSC en PEFC. Deze keurmerken richten zich vooral op duurzaam en verantwoord bosbeheer en op de duurzame herkomst van de vezels voor papier en karton waar drukwerk van gemaakt wordt.
silhouette cameo
Drukkerij Morgenstond Den Haag Duurzaam produceren van drukwerk.
Zo zijn wij FSC gecertificeerd en werken conform de door de Overheid SenterNovem geformuleerde Criteria voor duurzaam inkopen van drukwerk. Dit is het resultaat van het doen van nieuwe investeringen in milieuvriendelijke machines, maar ook door het gebruiken van andere grondstoffen en/of levanciers.
leningen simulatie
Milieuvriendelijk drukwerk. wat betekent dat juist?
Recente Artikels Milieuvriendelijk drukwerk. wat betekent dat juist? wat betekent dat juist? Milieuvriendelijk drukwerk houdt meer in dan het gebruik van gerecycleerd of FSC-papier alleen. We vroegen het Antwerpse drukkerscollectief De Wrikker waarin hun duurzame drukwerk verschilt van dat van traditionele drukkerijen.
vochtbestrijding
Ecologisch drukken.
Op deze manier kunnen we zo nauwkeurig mogelijk de klimaatimpact opvolgen en verder verkleinen. Reeds vanaf oktober 2015 bieden wij 100% klimaatneutraal drukwerk aan volgens de PAS 2060 standaard voor CO2-neutraliteit. Bovendien geldt dit voor al onze drukwerken, dus niet enkel voor de klant die het vraagt. Onze bedoeling is om steeds minder CO2 te moeten compenseren en toch CO2-neutraal te blijven. Gebruik van ecolabels. Ecologisch drukken betekent voor ons ook drukken op FSC of PEFC gecertificeerd papier, vervaardigd uit duurzaam beheerde bossen.
Zwemvijver
Duurzaam papier Maarse Drukwerk.
Het hout dat voor deze papiersoorten wordt gebruikt komt uit duurzaam beheerde bossen. Deze papiersoorten kan je bijvoorbeeld gebruiken voor magazines. Al onze papiersoorten zijn afkomstig uit een FSC of PEFC gecertificeerd bos en zijn herkenbaar aan het FSC-label of PEFC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Pas wanneer bijvoorbeeld een bosbeheerder, papierfabriek, papiergroothandel en drukkerij aan kunnen tonen zich aan de regels van FSC te houden, kan een product als FSC worden verkocht en mag het FSC-logo erop geplaatst worden. De certificering van deze bedrijven gebeurt door onafhankelijke certificeerders. Dat voelt goed! Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Ik ben in aanraking gekomen met de grafische branche in 2014, toen ik daar aan de slag ging. Wat ik er echt van moest verwachten wist ik niet zo goed. Ja, dat er drukwerk wordt gemaakt, maar verder.
schoonmaak gent
Duurzaam milieuvriendelijk drukwerk We Love Recycled.
You are here. Wat is duurzaam drukwerk? Drukwerk is het meest duurzaam als er gedrukt wordt op FSC gecertificeerd recycled papier met een zo hoog mogelijk percentage aan recyclede vezels. Bij onze papiersoorten loopt het recycled percentage van 40 % tot 100%.
EPO drukkerij vormgeving drukwerk.
Dat label garandeert dat de houtvezels afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. U kunt ook kiezen voor papier gemaakt uit gerecycleerde papiervezels of voor een combinatie van beide. Onze drukpersen zijn alcoholarm en de plaatontwikkeling is chemieloos. Alle afval wordt uiteraard opgehaald en gerecycleerd. drukwerk Paul Verrept tijdschriften geniet postkaarten visitekaartjes flyers tijdschriften gelijmd drukwerk Monty Antwerpen.
Drukkerij Bosmans Over ons.
De laatste jaren hebben we dan ook sterk geïnvesteerd in duurzaam ondernemen. Niet alleen door ons bedrijf groener te maken door te investeren in nieuwe en schonere technologieën, maar ook door een verantwoorde en maatschappelijk geëngageerde houding tegenover onze medewerkers, klanten en leveranciers. Bij ons mag u rekenen op professioneel advies in de voorbereidende fase, een persoonlijke begeleiding tijdens het drukproces of de dienstverlening en stipte aanlevering volgens afspraak. Wij positioneren ons bewust niet als de allergoedkoopste, maar wél als verstrekker van een best in class prijs/kwaliteitsverhouding voor ons aanbod van drukwerkproducten en gespecialiseerde diensten. Steeds een passende en performante oplossing. Drukkerij Bosmans geniet door toepassing van een scherpe prijzenpolitiek en een klantgerichte service blijvend het vertrouwen van zowel grote ondernemingen, KMOs, groot en detailhandels, vrije beroepers, scholengemeenschappen, diverse verenigingen, overheden en particulieren. Met ons uitgebreide machinepark bieden wij voor uiteenlopende tot technisch zeer ingewikkelde opdrachten steeds een passende en performante oplossing. Wij hebben een gezicht. Wij gaan, in tegenstelling tot de grote drukwerkfabrieken en online-drukkers, voor een persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening en benadering. PRIMA PRIJS voor uw drukwerk.
Home De website van drukkerijpool!
Wij beschikken over een traditionele drukpers, geavanceerde printers, nabewerkingsmachines en een ruime voorraad papier. Hierdoor kunnen we een breed assortiment drukwerk leveren tegen een concurrerende prijs. We leveren geboortekaartjes, huwelijkskaarten, rouwbrieven, dorpskranten, clubbladen, posters, briefpapier, enveloppen, folders, visitekaartjes en stickers.
ECO papier: milieuvriendelijk, mooi en kwalitatief Flyer.be.
Denken we aan gerecycleerd en ecologisch drukwerk? Vandaag de dag, nog meer dan andere trends zoals veganisme, biologisch eten en een healthy lifestyle, staat ecologie bovenaan het lijstje bij bedrijven die drukwerk bestellen. Dat merken we door een grote aandeel aan bestelling op gerecycleerd ECO papier.
De Wrikker De Wrikker.
De Wrikker belichaamt duurzaamheid, niet alleen in zijn relatie met ons, als klant, maar ook in zijn bedrijfscultuur en materiaalkeuze. Voor een vereniging als De Natuurvrienden, die groen en duurzaam denkt, is dit een logische keuze. Luc van Bakel De Natuurvrienden. Wij zijn vooral tevreden over de snelheid en de flexibiliteit. En het feit dat we voor kleine lay-out en technische probleempjes altijd bij De Wrikker terechtkunnen. Bart Coenen Velt vzw. Met De Wrikker en zijn toffe ploeg rijdt Paljas Produkties al jarenlang een foutloos en ecologisch verantwoord parcours! Ad multos annos! Gerd de Ley Theatergezelschap Paljas Produkties vzw. Het gevoel bij een familiebedrijf binnen te komen met de mogelijkheden van een grote firma: een beetje thuiskomen. Bovendien zorgt De Wrikker maximaal voor het milieu en heeft het politiek het hart op de juiste plaats. Patrick Beghin Elektriciteitswerken. Een team gelijkgestemde mensen die ons ideeëngoed onderschrijven. het klikte onmiddelijk, de prijs valt best mee en over onvoorziene probleempjes kan ten allen tijde gepraat worden. Het is prettig werken met zo'n' geëngageerde en milieubewuste vaklui. Paul Van Deuren en Marita Van der Gucht Natuurpunt Land van Reyen vzw. Waarom wij ons drukwerk toevertrouwen aan De Wrikker?

Contacteer ons