Resultaten voor duurzaam drukwerk

CO2-neutraal drukwerk zwartopwit.be.
De volledige productie is bovendien ook in eigen land en beheer. Onze stroom wordt voor de volle 100% opgewekt uit duurzame, onuitputtelijke energiebronnen zoals wind en waterkracht. We sensibiliseren onze klanten om hun drukwerk te bundelen in één transport en leveren op vaste dagen.
Duurzaam drukwerk, iets om rekening mee te houden Voor de Wereld van Morgen. Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram. Pinterest. cross.
Duurzaam" drukwerk produceren is een optelsom van efficiënte processen en vooral het minimaliseren van die processen. Ieder onderdeel van het proces laat sporen na in onze omgeving.Niet alleen het drukproces zelf, maar ook zaken daar omheen, zoals het leveren van drukwerk.
Duurzaam papier Maarse Drukwerk.
Het hout dat voor deze papiersoorten wordt gebruikt komt uit duurzaam beheerde bossen. Deze papiersoorten kan je bijvoorbeeld gebruiken voor magazines. Al onze papiersoorten zijn afkomstig uit een FSC of PEFC gecertificeerd bos en zijn herkenbaar aan het FSC-label of PEFC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Pas wanneer bijvoorbeeld een bosbeheerder, papierfabriek, papiergroothandel en drukkerij aan kunnen tonen zich aan de regels van FSC te houden, kan een product als FSC worden verkocht en mag het FSC-logo erop geplaatst worden. De certificering van deze bedrijven gebeurt door onafhankelijke certificeerders. Dat voelt goed! Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Ik ben in aanraking gekomen met de grafische branche in 2014, toen ik daar aan de slag ging. Wat ik er echt van moest verwachten wist ik niet zo goed. Ja, dat er drukwerk wordt gemaakt, maar verder.
Duurzame Textieldrukkerij Katoenfabriek Utrecht.
Wij werken uitsluitend samen met hoog kwalitatieve en duurzame merken. Katoenfabriek is pionier op het gebied van duurzaam drukwerk. De afgelopen tien jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het drukken met watergedragen inkten en duurzaam textiel. Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid gaan zo hand in hand. 3511 PR Utrecht.
Be Ink, dé duurzame drukkerij in Amsterdam en omstreken.
Als drukkerij in de regio Amsterdam kunnen wij écht iets bijzonders voor u creëren. Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, de opmaak van een flyer of brochure, een ontwerp van een menukaart: wij maken er altijd iets bijzonders van. We kunnen ook kleine correcties aanbrengen in een bestaand document. Niets is ons te gek: Be Ink is voor de regio Hoofddorp de drukkerij die vrijwel alles kan. De duurzame drukkerij in de buurt van Hoofddorp is be Ink; wij komen graag eens bij u langs om dat te bewijzen, maar u mag natuurlijk ook altijd even bellen of mailen voor meer informatie. 2132 XX Hoofddorp. 023 554 18 40. 020 462 45 45. Wij zijn printers met gevoel. Gevoel voor inkt. Gevoel voor duur. drukwerk met de beste.
Drukkerij Morgenstond Den Haag Duurzaam produceren van drukwerk.
Ontinkten verklaring milieu recycling. Deze folder beschrijft de stappen die wij in de loop van de jaren hebben gezet naar het realiseren van duurzaam drukwerk en printwerk. Onze printers werken met toners die voor een belangrijk deel uit biomassa bestaan!
Duurzaam ondernemen Verloop drukkerij.
In opdracht van onze klanten verzenden wij jaarlijks flink wat drukwerk. Hoe meer post we verzenden, hoe hoger de CO2-uitstoot. Wij zijn in het bezit van het certificaat CO2-neutrale postbezorging van PostNL. Dit houdt in dat u via ons de Co2-uitstoot compenseert. Dit door te investeren in duurzame projecten. U kunt hierover communiceren in uw duurzaamheids en jaarverslag. We kunnen voor u ook de CO2-voetafdruk berekenen. We gaan dan na hoeveel CO2-uitstoot het heeft gekost om uw opdracht te realiseren. U kunt deze uitstoot dan compenseren in de vorm van het planten van een boom. Dankzij het CO2-certificaat maken we samen continu werk van C02-reductie. Duurzaam inkopen Grafimedia Certificering.
Duurzaam communiceren, communiceren over duurzaamheid MVO Vlaanderen.
Een interactieve sessie met voorbeelden en cases voor zij die over duurzaamheid willen of moeten communiceren en niet in de val van greenwashing willen trappen en bovendien duurzaam willen communiceren. Kennis vergaren over het hoe en waarom van duurzaam communiceren. Inzicht verwerven in de stappen naar duurzame marketing en communicatie. Kennismaken met duurzame marketing en communicatietechnieken en kanalen o.a. drukwerk, copywriting, social media, on-line, duurzaamheidsverslaggeving, eventmarketing.
FSC Drukkerij Luxor.
Dit betekent dat u bij ons FSC-gecertificeerd papier en ander drukwerk kunt bestellen en dat u het FSC keurmerk desgewenst op uw eigen drukwerk kunt laten meedrukken. Om het FSC-keurmerk te mogen voeren moeten alle schakels in de productie van het papier van het verantwoord beheerde bos, de pulp en papierfabriek, de papiergroothandel tot en met de drukkerij FSC-gecertificeerd zijn.
Drukker GraphicAlert duurzaam grafisch ontwerp en fotografie.
Kies bijvoorbeeld voor duurzaam geproduceerde plantaardige oliën i.p.v. minerale oliën die ook VOS bevatten. Het marktaandeel in Nederland van bio-inkten is al zon 80%. Dit komt mede omdat bio-inkt een sterkere kleurkracht heeft dan inkt op basis van minerale oliën. Niet alle inkten zijn geschikt om op basis van plantaardige olie geproduceerd te worden. Voorbeelden zijn fluorescerende inkten en UV-inkten. Metallic inkten zijn slechts in beperkte mate beschikbaar op basis van plantaardige oliën. De gebruikte inkten en de coatings hebben ook grote gevolgen voor de recyclebaarheid van papier. De laatst genoemde inkten zijn slecht recyclebaar. Coatings, zoals uv-lak, glans of matvernis, plastic laminaat of foliedruk worden gebruikt om het drukwerk te beschermen.
Home De website van drukkerijpool!
Ik wil niet dat er mensen s nachts en in het weekend moeten werken om drukwerk tegen stuntprijzen aan te kunnen bieden. Ook bij de keuze van onze leveranciers hou ik hier rekening mee. Frans Pool is de eigenaar van de drukkerij/copyshop, zo nu en dan helpt Wiebe de Jong mij. Doordat ik een klein bedrijf heb, is er persoonlijke aandacht voor de klanten en ben ik flexibel. Ik beschik over een traditionele drukpers, geavanceerde printers, nabewerkingsmachines en een ruime voorraad papier. Hierdoor kan ik een breed assortiment druk en printwerk leveren tegen een concurrerende prijs. Ik maak geboortekaartjes, huwelijkskaarten, rouwbrieven, dorpskranten, clubbladen, posters, briefpapier, enveloppen, folders, visitekaartjes en stickers. Ook ontwerpen wij logos, huisstijlen en verzorgen diverse lay-outs in verschillende formaten. Drukt en print energieneutraal. Openingstijden Drukkerij: Maandag tot vrijdag: 830: 1200: uur 1300: 1700: uur.

Contacteer ons