Op zoek naar duurzaam drukwerk?

Duurzaam drukwerk Efficienta.
Ben je geïnteresseerd in duurzaam drukwerk? Een milieuvriendelijke werkwijze tijdens het ontwikkelen van kleine én grote drukwerkopdrachten heeft als resultaat dat wij duurzamer kunnen leven. Deze visie draagt drukkerij Efficiënta graag uit tijdens het realiseren van al jouw drukwerk. Duurzaam ondernemen met je drukwerk van Efficiënta.
septische put 1000l
Duurzaam drukwerk, iets om rekening mee te houden Voor de Wereld van Morgen. Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram. Pinterest. cross.
Duurzaam" drukwerk produceren is een optelsom van efficiënte processen en vooral het minimaliseren van die processen. Ieder onderdeel van het proces laat sporen na in onze omgeving.Niet alleen het drukproces zelf, maar ook zaken daar omheen, zoals het leveren van drukwerk.
seoconsultants
Makkelijker duurzaam aankopen dankzij de PEFC-gids Grafisch Nieuws Grafisch Nieuws.
De catalogus is een nuttig instrument voor lokale overheden, architecten, bedrijven en de particuliere consumenten die duurzaam willen aankopen.We zijn met z'n' allen steeds meer attent voor de impact die ons leven heeft op het leefmilieu en onze natuurlijke bronnen.
seoconsultants
Duurzaam communiceren, communiceren over duurzaamheid MVO Vlaanderen.
Een interactieve sessie met voorbeelden en cases voor zij die over duurzaamheid willen of moeten communiceren en niet in de val van greenwashing willen trappen en bovendien duurzaam willen communiceren. Kennis vergaren over het hoe en waarom van duurzaam communiceren. Inzicht verwerven in de stappen naar duurzame marketing en communicatie. Kennismaken met duurzame marketing en communicatietechnieken en kanalen o.a. drukwerk, copywriting, social media, on-line, duurzaamheidsverslaggeving, eventmarketing.
Duurzaam ondernemen Verloop drukkerij.
Als u hiervoor kiest, dan drukken wij het FSC-logo af op uw drukwerk. In opdracht van onze klanten verzenden wij jaarlijks flink wat drukwerk. Hoe meer post we verzenden, hoe hoger de CO2-uitstoot. Wij zijn in het bezit van het certificaat CO2-neutrale postbezorging van PostNL. Dit houdt in dat u via ons de Co2-uitstoot compenseert. Dit door te investeren in duurzame projecten. U kunt hierover communiceren in uw duurzaamheids en jaarverslag. We kunnen voor u ook de CO2-voetafdruk berekenen. We gaan dan na hoeveel CO2-uitstoot het heeft gekost om uw opdracht te realiseren. U kunt deze uitstoot dan compenseren in de vorm van het planten van een boom. Dankzij het CO2-certificaat maken we samen continu werk van C02-reductie. Duurzaam inkopen Grafimedia Certificering.
Drukkerij Morgenstond Den Haag Duurzaam produceren van drukwerk.
Ontinkten verklaring milieu recycling. Deze folder beschrijft de stappen die wij in de loop van de jaren hebben gezet naar het realiseren van duurzaam drukwerk en printwerk. Onze printers werken met toners die voor een belangrijk deel uit biomassa bestaan!
ISO14001 Kamp C: centrum voor duurzaamheid en innovatie in de Bouw.
We kopen ook duurzaam aan. Zo drinken we fairtrade koffie, kopen we alles voor catering lokaal aan, zijn onze schoonmaakproducten steeds ecologisch en gebruiken we enkel de meer milieuvriendelijke verven. Bij onze aankopen maken we gebruik van de Gids voor duurzame aankopen. Ons papier en ons drukwerk is FSC-gelabeld.
Drukkerij Baudoin: kwaliteit flexibiliteit dienstverlening.
Voor veel KMO's' zijn wij dan ook een vaste grafische partner. Wij gaan voor snelle en flexibele grafische oplossingen zodat uw drukwerk uw klanten kan overtuigen van de meerwaarde van uw organisatie. Digitaal voor kleine oplagen. Naast het offset drukken vervaardigen we eveneens digitaal drukwerk.
Drukkerij Tienkamp in Groningen? Kijk op Allesduurzaam.nl.
Ook hebben wij een mooie kringloopwinkel in Driebergen-Doorn, gesitueerd op het. Op de kaart. facilitaire dienstverlening copyshop dienstverlening drukker drukkerij Drukkerij Tienkamp drukwerk drukwerk en kopieerwerk duurzaam drukwerk FSC gecertificeerd milieuvriendelijk drukken milieuvriendelijk printen. Keurmerk gebaseerd op internationaal erkende criteria voor de productie van duurzaam hout.
Drukker GraphicAlert duurzaam grafisch ontwerp en fotografie.
Kies bijvoorbeeld voor duurzaam geproduceerde plantaardige oliën i.p.v. minerale oliën die ook VOS bevatten. Het marktaandeel in Nederland van bio-inkten is al zon 80%. Dit komt mede omdat bio-inkt een sterkere kleurkracht heeft dan inkt op basis van minerale oliën. Niet alle inkten zijn geschikt om op basis van plantaardige olie geproduceerd te worden. Voorbeelden zijn fluorescerende inkten en UV-inkten. Metallic inkten zijn slechts in beperkte mate beschikbaar op basis van plantaardige oliën. De gebruikte inkten en de coatings hebben ook grote gevolgen voor de recyclebaarheid van papier. De laatst genoemde inkten zijn slecht recyclebaar. Coatings, zoals uv-lak, glans of matvernis, plastic laminaat of foliedruk worden gebruikt om het drukwerk te beschermen.
Duurzaam papier Maarse Drukwerk.
Het hout dat voor deze papiersoorten wordt gebruikt komt uit duurzaam beheerde bossen. Deze papiersoorten kan je bijvoorbeeld gebruiken voor magazines. Al onze papiersoorten zijn afkomstig uit een FSC of PEFC gecertificeerd bos en zijn herkenbaar aan het FSC-label of PEFC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Pas wanneer bijvoorbeeld een bosbeheerder, papierfabriek, papiergroothandel en drukkerij aan kunnen tonen zich aan de regels van FSC te houden, kan een product als FSC worden verkocht en mag het FSC-logo erop geplaatst worden. De certificering van deze bedrijven gebeurt door onafhankelijke certificeerders. Dat voelt goed! Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Ik ben in aanraking gekomen met de grafische branche in 2014, toen ik daar aan de slag ging. Wat ik er echt van moest verwachten wist ik niet zo goed. Ja, dat er drukwerk wordt gemaakt, maar verder.

Contacteer ons