Op zoek naar duurzaam drukwerk?

Waarom drukkerij De Wrikker milieuvriendelijk drukwerk maakt Netwerk Bewust Verbruiken.
Milieuvriendelijk drukwerk houdt meer in dan het gebruik van gerecycleerd of FSC-papier alleen. We vroegen het Antwerpse drukkerscollectief De Wrikker waarin hun duurzame drukwerk verschilt van dat van traditionele drukkerijen. Wat maakt De Wrikker tot een duurzame drukkerij? We" promoten het gebruik van chloorvrij gerecycleerd papier en drukken meestal met inkten op vegetale basis.
lamp zonne energie
Duurzaam milieuvriendelijk drukwerk We Love Recycled.
You are here. Wat is duurzaam drukwerk? Drukwerk is het meest duurzaam als er gedrukt wordt op FSC gecertificeerd recycled papier met een zo hoog mogelijk percentage aan recyclede vezels. Bij onze papiersoorten loopt het recycled percentage van 40 % tot 100%.
goedkoop lenen
duurzaam drukwerk, eco drukwerk, CO2-neutraal, MVO drukken.
Schoonmaak / afval. Home In de bedrijfsvoering Drukwerk Partners drukwerk. Milieuverantwoord en CO2-neutraal kwaliteitsdrukwerk. Hoe klimaatvriendelijk drukt of print uw leverancier uw communicatiemateriaal? Op welke manier geeft hij invulling aan het besparen op energie? En hoe vervoert hij uw bestelling?
Sleutelmaker
Drukwerk Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De Programmatorische Federale Overheidsdienst Duurzame Ontwikkeling stelde in samenwerking met de Vlaamse overheid een productfiche op voor het duurzaam aankopen van drukwerk. De fiche Drukwerk bevat de nodige informatie en modelbepalingen om uw aankoop van drukwerk op een eenvoudige en juridisch correcte manier te verduurzamen.
grondwerken limburg
Duurzaam drukwerk, iets om rekening mee te houden Voor de Wereld van Morgen. Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram.
Als alle lichten hierbij op groen staan maar uiteindelijk de prijs bij een minder transparante productiewijze de doorslag geeft gaat het begrip duurzaam schuren. Vraag je altijd af of je drukwerk echt nodig hebt geen zinloos drukwerk met de aantekening dat alternatieven voor drukwerk ook effecten op het milieu hebben.
wkk
Duurzaam drukwerk: milieuvriendelijke papiersoorten Drukwerkdeal.nl.
Deze week: milieuvriendelijke papiersoorten voor duurzaam drukwerk. Bij het maken van papier zijn natuurlijke grondstoffen onmisbaar. Niemand is erbij gebaat die bronnen volledig uit te putten: de wereld wordt er niet beter op en wij zouden nog maar weinig te bedrukken hebben.
Lees onze werkwijze Groenprint Duurzaam drukwerk.
Drukken zonder bomen kappen. 100% eigen productie. Gratis blanco geleverd. Lees onze werkwijze Groenprint Duurzaam drukwerk. 1062 geplante bomen. Lees hier meer. Inloggen / registreren. Hoe wij geven. Inloggen / registreren. A3 ringbanden NU 15% KORTING. A4 ringbanden NU 15% KORTING.
Duurzaam drukwerk, duurzame wereld The Factory Brussels.
Zoeken naar: Zoeken. The Factory Brussels. Duurzaam drukwerk, duurzame wereld. Duurzaam drukwerk, duurzame wereld. Bewijs dat het kan. ISO 14001 gecertificeerde productie met een globaal milieumanagementsysteem. Privacy Policy The Factory Brussels Laarbeeklaan 70, 1090 Jette 02 474 04 14 hello@thefactorybrussels.be.
Ook in drukwerk is duurzaam de norm: Duurzaamnieuws.
Bijna altijd is drukwerk een onderdeel van die keuze. En als je voor die keuze staat, wil je die ook zo duurzaam mogelijk maken. Hoewel we in een digitaal tijdperk leven zijn er nog altijd heel veel uitingen die niet door een boodschap op een scherm kunnen worden vervangen.

Contacteer ons